top of page

Portrett

Jeg er spent på å introdusere deg for verdenen av portrettfotografi hos 44Studio.no, der det handler om å feire deg og fange essensen av din unike personlighet. Her er fem fantastiske grunner til å velge 44Studio.no for dine portrettbehov:

For private kunder:
 

  • Vis din individualitet: Mitt mål er å skape portretter som gjenspeiler din autentiske selv, og bringer frem den virkelige deg i hvert bilde.

  • Avslappede, morsomme økter: Jeg sørger for at atmosfæren er avslappet og morsom, slik at din portrettøkt ikke bare er produktiv, men også en minneverdig opplevelse.

  • Verdifulle minner: Fra familietreff til personlige milepæler, er jeg her for å fange øyeblikkene du vil ønske å verdsette for alltid.

 
For bedrifter:

  • Profesjonell merkevarebygging: Selv om det kun er deg, kan profesjonelle portretter heve din personlige merkevare. La meg hjelpe deg med å presentere et polert bilde for dine kunder og kolleger.

  • Konsistent uttrykk: Dine portretter vil være i perfekt harmoni med din merkevare, og sikre at din online tilstedeværelse utstråler profesjonalitet.


Fordeler med portrettfoto:

  • Personlig forbindelse: Portretter bygger en personlig forbindelse, slik at ditt publikum kan relatere til deg på et dypere nivå, uavhengig av om du er enkeltperson eller en liten bedriftseier.

  • Selvtillits-Boost: Et flott portrett kan gi deg selvtillit, og hjelpe deg å gjøre et minneverdig inntrykk på kunder og kolleger.

  • Fortellerhistorier: Portretter har kraften til å formidle historier, følelser og stemninger, og gir ditt publikum innsikt i din verden.

  • Førsteinntrykk telller: I dagens digitale tidsalder er din online tilstedeværelse ofte det første kontaktpunktet. Sørg for at det er uforglemmelig med fengslende portretter.

  • Allsidig innhold: Portrettfotografier er utrolig allsidige. Bruk dem i sosiale medier, på nettsider, i markedsføringsmateriell, eller bare som kjære minner.


Klar til å feire deg gjennom fantastiske portretter? Det er på tide å heve ditt bilde med 44Studio.no.
Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten. La meg fange din essens sammen!

Fotopakker

For deg

Tilpasset CV, LinkedIn, Facebook osv.

-2-5 høyoppløsning bilder
 -Bilder utføres utendørs eller på ditt sted.
-Levering av ferdig bilder innen 48 timer1699nok
ekskl. MVA

Casual

Tillpasset sosiale medier.

- 20-25 høyoppløsning bilder
 - Bilder utføres utendørs i flere forskjellige steder.
-Levering av ferdig bilder innen 48 timer
-Mulighet for kveldsbilder + 1500nok

3499nok
ekskl. MVA

Ansatt

Tilpasset bedrift

- 2 høyoppløsning bilder
 - Bilder utføres på ditt sted.
-Hvitt og sort bakgrunn.
-Levering av ferdig bilder innen 48 timer
-Pristilbud ved storre antall av ansatt

1599nok
ekskl. MVA

bottom of page